top of page

OPINIONI JUAJ

Si të gjitha gjuhët, edhe frëngjishtja mësohet gjatë ndërveprimeve sociale dhe kulturore. Ju ftojmë të merrni pjesë në zhvillimin e programit "Living the language" duke iu përgjigjur pyetësorit.  Ky hap i parë do të na lejojë të studiojmë sociale dhe  aktivitete kulturore sipas zgjedhjes suaj, të cilat do të nxisin përvetësimin e gjuhës frënge dhe  do të mundësojë edhe takimin me njerëz brenda komunitetit lokal. Nëse keni fëmijë, ne gjithashtu planifikojmë t'ju ofrojmë  ju ftojmë të merrni pjesë në program me aktivitete argëtuese specifike për  rinia. Ju ftojmë të na jepni mendimin tuaj për aktivitetet tematike  nga programi.
 
Mendimi juaj na intereson.
Vlerësoni shërbimet tonaE keqeE drejtëMirëShume mireI shkëlqyerVlerësoni shërbimet tona
Punëtoritë e ofruara
Punëtoritë e ofruara
Punëtoritë e ofruara
Punëtoritë e ofruara
Punëtoritë e ofruara

Faleminderit që ndatë komentin tuaj me ne.

bottom of page