top of page

Trajnimi

Logo-EVAM-web.png

Në Zvicër është e rëndësishme të jesh i trajnuar.
Trajnimi ju ndihmon të jetoni në Zvicër dhe të gjeni një punë.
Të stërvitesh është të mësosh diçka të re.

Treni në EVAM

EVAM ofron trajnim bazë.

Trajnimet bazë ju ndihmojnë të jetoni në Zvicër.

Për shembull :

  • Mësoni frëngjisht

  • mësojnë matematikë

  • mësojnë shkenca kompjuterike


EVAM gjithashtu ofron trajnime para-profesionale.

Trajnimi paraprofesional ju ndihmon të gjeni një punë ose të bëni një praktikë në Zvicër.

Për shembull :

  • Mësoni punën e kuzhinierit

  • Mësoni punën e një piktori

  • Mësoni punën e pastruesit

  • Mësoni punën e serverit

  • Mësoni punën e një ndihmësi shëndetësor

Dëshironi të stërviteni në EVAM?

Pastaj klikoni këtu:  tren në EVAM .

Treni në EVAM

 

Trajnim në Zvicër

Në Zvicër ka shumë kurse të ndryshme trajnimi.

Për shembull :

  • Mësimi (CFC, AFP)

  • Universiteti

Për të bërë një trajnim në Zvicër, duhet të flisni mirë frëngjisht.
Ju gjithashtu duhet të kaloni teste.

Ju tashmë flisni frëngjisht dhe dëshironi të bëni një trajnim në Zvicër?
Pra, klikoni butonin  Trajnim në Zvicër .

bottom of page